
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 200 g Emmentaler in Stücken
Kartoffelteig
- 650 g Kartoffeln in Stücken
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Eier
- 1 Brötchen trocken, eingeweicht und ausgedrückt
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
Belag und Fertigstellung
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Knollensellerie in Stücken
- 100 g Porree in Ringen
- 100 g Möhren in Stücken
- 40 g Butter in Stücken
- 400 g Tomaten geviertelt
- 30 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- 1 EL Pizzagewürz
- 30 Oliven, schwarz, entsteint halbiert oder in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 363 kcal / 1521 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Feta-Tarte
1hod.
Potato pie
1hod. 40min
Kartoffel-Zwiebel-Gratin
1hod. 10min
Kartoffelauflauf
1hod. 15min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1hod. 5min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1hod.
Tortellini-Auflauf
1hod. 40min
Kartoffel-Flammkuchen
40min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1hod. 5min
Rote-Linsen-Gratin
1hod. 20min
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1hod. 40min
Linsen-Auflauf
1hod. 20min