Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à pain
- 140 g d'eau tiède
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 15 g d'huile d'olive
La garniture
- 500 g d'oignons, coupés en lamelles
- 20 g d'huile d'olive
- thym frais, effeuillé
- 20 olives noires, dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1672 kJ / 397 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 42.2 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tapenade de Marseille
15min
Panisses marseillaises
3 Std.
Pissaladière
2h 10min
Pissaladière
3 Std.
Tapenades variées
10 min
Pissaladière classique
2 Std.
La daube niçoise cuisson lente
13 godz. 20 min
Tielle sétoise
3 godz. 30 min
Tarte aux courgettes et tapenade
1h 15min
Aïoli
10 min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 Std.
Caviar d'aubergines
1 Std. 5 Min