Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à pain
- 140 g d'eau tiède
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 15 g d'huile d'olive
La garniture
- 500 g d'oignons, coupés en lamelles
- 20 g d'huile d'olive
- thym frais, effeuillé
- 20 olives noires, dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1672 kJ / 397 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 42.2 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pissaladière
3h
Pissaladière classique
2h
Pissaladière à l'origan
3h 20min
Pissaladière
2h 10min
Panisses marseillaises
3h
Tarte aux courgettes et tapenade
1 godz. 15 min
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Tian aux anchois, olives et romarin
1h 20min
Pissaladière aux oignons rouges
50 min
Rouille
10 Min
La daube niçoise cuisson lente
13 Std. 20 Min
La socca
40 Min