
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à pain
- 140 g d'eau tiède
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 15 g d'huile d'olive
La garniture
- 500 g d'oignons coupés en lamelles
- 20 g d'huile d'olive
- thym frais effeuillé
- 20 olives noires dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 397 kcal / 1672 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 16.2 g
- Sacharidy
- 42.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pissaladière classique
2hod.
Pissaladière aux oignons rouges
50min
Tarte aux courgettes et tapenade
1hod. 15min
La daube niçoise cuisson lente
13hod. 20min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Oreillettes
3hod. 40min
Pissaladière
2hod. 10min
Navettes au zeste d'orange
1hod. 35min
Panisses marseillaises
3hod.
Daube de l'Aubrac
17hod. 30min
Canistrelli
1hod.
Croquants aux noisettes et amandes
50min