Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à pain
- 140 g d'eau tiède
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 15 g d'huile d'olive
La garniture
- 500 g d'oignons, coupés en lamelles
- 20 g d'huile d'olive
- thym frais, effeuillé
- 20 olives noires, dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1672 kJ / 397 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 42.2 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquants aux noisettes et amandes
50 min
Fougasse aux olives
2u. 50min
Soupe au pistou
40 min
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Pissaladière
3 Std.
Navettes au zeste d'orange
1sa 35 dk
Navettes salées au thym
35 min
La daube niçoise cuisson lente
13u. 20min
Pissaladière classique
2h
Oreillettes
3u. 40min
Aïoli
10min
Tapenade de Marseille
15min