Zařízení & příslušenství
Abricots vapeur
Příprava 10min.
Celkový 20min.
500 g
Suroviny
-
500 g d'eau
-
500 g d'abricots frais coupés en deux
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Sodík
2 mg
Protein
1 g
Kalorie
193 kJ /
46 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cuisson vapeur - Fruits
18 recepty/-ů
Francie
Francie
Mohlo by se vám také líbit...
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 Min
Quartiers de poire vapeur
25 Min
Pommes vapeur
25 Min
Ananas vapeur (200-400 g)
15 Min
Prunes vapeur (200-400 g)
20 Min
Pêches vapeur (300-450 g)
15 Min
Abricots vapeur (300-500 g)
20 Min
Demi-poires vapeur
20 Min
Pommes vapeur
20 Min
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
15 Min
Poivron vapeur (100-300 g)
15 Min
Chou vapeur (300-450 g)
15 Min