
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de carotte coupée en tronçons (1 cm)
- 125 g d'oignons coupés en quatre
- 150 g de poireau coupé en rondelles
- 2 brins de persil frais
- 1 citron jaune coupé en rondelles
- 1 branche de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 800 g d'eau
- 5 g de vinaigre
- 1 pincée de gros sel
- ½ c. à café de poivre noir en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 litre
- Kalorie
- 27 kcal / 113 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 732 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huile d'olive au thym et vinaigre de framboise
504hod.
Chapelure
10min
Papillotes d'artichauts au vin blanc et échalotes
1hod. 15min
Salade de crudités et œufs durs mayonnaise
20min
Opérette de fruits de mer
1hod. 40min
Ormeaux à la persillade verte
30min
Demi-poires vapeur
20min
Chou vapeur (300-450 g)
15min
Minicarottes vapeur (200-600 g)
30min
Salade de pommes de terre et hareng fumé
55min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50min
Raie aux câpres
45min