Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zucca
- 1500 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
Pasta frolla
- 110 g di zucchero
- 110 g di burro freddo a pezzi
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 2 uova
- 100 g di zucchero
- 20 g di miele
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 100 g di amaretti duri a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1138.5 kJ / 271.9 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 26.9 mg
Alternativní recepty
Babaganoush di zucca
45 min
Banana bread (TM6)
1h 50min
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1h 40min
Brunch tedesco (muffin salati, uova strapazzate, granola e yogurt)
1h 15min
Tacchino con salsa ai mirtilli rossi
Žádné hodnocení
Waffle mele e cioccolato
1h 40min
Victoria sponge
1h 30 min
Scones ai mirtilli con burro di noci e miele
30min
Galette Bretonne
1 Std. 5 Min
Pastéis de nata
1u.
Tarte tatin
2h 30min
Torta Sacher
3h 30min