Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zucca
- 1500 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
Pasta frolla
- 110 g di zucchero
- 110 g di burro freddo a pezzi
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 2 uova
- 100 g di zucchero
- 20 g di miele
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 100 g di amaretti duri a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1138.5 kJ / 271.9 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 26.9 mg
Alternativní recepty
Muffin ai mirtilli con crumble
1 godz.
Baklava
1h 30min
Red velvet cupcakes (vegan)
4 godz.
Canapés di patate dolci con feta, fagioli e zucchine
50min
Chutney di cocco (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1 godz. 20 min
Patate dolci ripiene (vegan)
1h 50min
Plumcake salato con miele, rosmarino e Gorgonzola
1h 5 min
Cinnamon rolls
4 godz.
Frosted carrot cake
1h 25min
Banana bread (TM6)
1h 50min
Cheesecake alla zucca
7 Std. 30 Min