
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinatura
- 1 lime il succo e la scorza
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 150 g di carpaccio di tonno affumicato, a fette piccole (circa 10 g cad.)
Blinis
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo tuorlo e albume separati
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- lime le zeste, a piacere (volitelně)
- pepe rosa in grani a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 154 kcal / 644 kJ
- Protein
- 6.2 g
- Tuk
- 10.4 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1hod.
Insalata cremosa di gamberi
35min
Trittico d'autore
2hod.
Capesante su mais bianco, salamino piccante e pop corn (di Mirko Ronzoni)
45min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Blinis con prosciutto di Praga
1hod.
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1hod. 30min
Ravioloni verdi di mare
1hod. 5min
Blinis con burrata e scampi
1hod.
Blinis con salmone
1hod.
Crema di patate con polpo
1hod.