Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinatura
- 1 lime, il succo e la scorza
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 150 g di carpaccio di tonno affumicato, a fette piccole (circa 10 g cad.)
Blinis
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- lime, le zeste, a piacere (volitelně)
- pepe rosa in grani, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 644 kJ / 154 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Bicchierini capresi
30 min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35min
Salsa bernese
20min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Tartare al salmone
1 godz.
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1h 10min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Spiedini di mazzancolle con salsa al mango
55min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25min
Polpo su farinata di ceci
5h
Frittelle di gamberi
1 godz.
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 godz.