Zařízení & příslušenství
Meat stock paste
Příprava 20min.
Celkový 45min.
1 Complete recipe
Suroviny
-
meat pieces, sinew free , cut in pieces300 g
-
mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces300 g
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
30 g waterred wine30 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Complete recipe
Kalorie
2754 kJ /
658 kcal
Protein
59 g
Sacharidy
14 g
Tuk
38 g
Vláknina
7.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
174 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mayonnaise
5min.
Mustard-dill sauce
2hod. 15min.
Pumpkin soup
35min.
Rice salad with eggs and tuna fish
1hod.
Lemon sorbet
8hod. 30min.
Boiled eggs
20min.
Hollandaise sauce
15min.
Risotto with Parmesan cheese
30min.
Chopped vegetable salad
10min.
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1hod. 15min.
Fruit nectar
10min.
Crab briks
35min.