Zařízení & příslušenství
Meat stock paste
Příprava 20min.
Celkový 45min.
1 Complete recipe
Suroviny
-
meat pieces, sinew free , cut in pieces300 g
-
mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces300 g
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
30 g waterred wine30 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Complete recipe
Kalorie
2754 kJ /
658 kcal
Protein
59 g
Sacharidy
14 g
Tuk
38 g
Vláknina
7.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
174 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko