
Zařízení & příslušenství
Onion soup
Příprava 20min
Celkový 1hod. 10min
6 portions
Suroviny
-
Gruyère cheese cut in pieces80 g
-
onions cut in halves500 g
-
olive oil30 g
-
butter20 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
flour (10 g)2 tsp
-
water900 g
-
stock cube (for 0.5 l) chicken or beef1
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
300 kcal /
1255 kJ
Protein
10 g
Tuk
13 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook
174 recept
Švýcarsko
Švýcarsko