Tarka Dal
TM6 TM5 TM31

Tarka Dal

3.9 (66 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g mung dal
  • 700 g water, plus extra for soaking
  • 6 garlic cloves, finely sliced
  • 1 tsp vegetable oil
  • 1 tsp cumin seeds
  • 40 g ghee
  • 70 g onions, quartered
  • 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 1 - 2 fresh green chillies, halved, deseeded, to taste
  • ½ tsp ground turmeric
  • 2 tsp garam masala
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • 5 g fresh coriander leaves, chopped, for garnishing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
884 kJ / 211 kcal
Protein
11 g
Sacharidy
22.7 g
Tuk
8.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty