Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 克 乾干貝 ,洗淨,瀝乾
- 250 克 水
- 40 克 紅蔥頭 ,去皮,對切
- 100 克 蒜頭
- 40 克 新鮮紅辣椒 ,切段(約2公分)
- 10 克 乾辣椒 ,切段(約1公分)
- 120 克 油
- 30 克 蝦米 ,洗淨,泡水後瀝乾
- 50 克 米酒
- 20 克 蠔油
- 10 克 醬油
- 15 克 黑糖
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 7684.6 kJ / 1838.4 kcal
- Protein
- 100.7 g
- Sacharidy
- 81.3 g
- Tuk
- 125 g
- Nasycený tuk
- 21.4 g
- Vláknina
- 14.2 g
- Sodík
- 6226.9 mg