Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 克 高湯 (大骨或雞高湯)
- 100 克 豆腐 ,切細條(約0.5公分)
- 50 克 竹筍 ,切絲
- 50 克 豬肉絲
- 50 克 紅蘿蔔 ,切絲
- 80 克 新鮮黑木耳 ,切絲
- ½ 茶匙 鹽
- 1 ½ 茶匙 白胡椒粉
- 30 克 地瓜粉 ,先與2大匙水調勻
- 1 顆 蛋 ,先與1大匙水調勻
- 40 克 梅林辣醬油
- 70 克 白醋
- 10 克 青蔥 ,切蔥花
- 10 克 新鮮香菜 ,只取葉子
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 735.7 kJ / 176 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.8 g