Zařízení & příslušenství
檸香風味花椰菜飯
Příprava 30min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
白花椰菜 洗淨,取小朵700 克
-
蒜頭10 克
-
橄欖油25 克
-
白胡椒粉 依個人口味調整1 小撮
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
-
檸檬皮屑1 茶匙
-
檸檬汁1 ½ 茶匙
-
百里香2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
770 mg
Protein
4.4 g
Kalorie
1304 kJ /
312 kcal
Tuk
25.5 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
35.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味自由配
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan