Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
韓式醃白蘿葡
- 80 克 糖
- 80 克 白醋
- 80 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- 300 克 白蘿蔔 ,去皮,切小丁(約1公分)
烤炸雞
- 400 克 去骨雞腿排 ,切塊(約4公分)
- 20 克 薑 ,切片
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 30 克 牛奶
- 40 克 日本太白粉
- 40 克 早餐玉米片
- 1 大匙 油
韓式炸雞醬汁
- 30 克 蒜頭
- 30 克 油
- 15 克 乾辣椒 ,去籽、切段(約1.5公分)
- 3 大匙 醬油
- 2 大匙 蜂蜜
- 2 大匙 黑糖
- 2 大匙 醋
- 1 大匙 黃芥末醬
- 40 克 蔥 ,切蔥絲
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2124.8 kJ / 508.2 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 51.5 g
- Tuk
- 20.2 g
- Vláknina
- 2.2 g