Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 600 g Hackfleisch, gemischt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 - 2 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Olivenöl
- 3 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 200 g Zwiebeln, geachtelt
- 50 g Rotwein, trocken
- 800 g passierte Tomaten
- 50 g Tomatenmark
- 5 g Zucker
- Wasser zum Kochen
- 500 g Tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3637 kJ / 869 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 8.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Puten-Gulasch
2h
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30min
Currywurst
20min
Pulled Pork Burger
6h 20min
Hähnchen Teriyaki
2h
Salami-Pizza mit Käserand
1u. 50min
Bolognese classico
5h
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2h
Gyrostaschen mit Tzatziki
15min
Mini-Rouladen
3u. 30min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30h 30min
Saftgulasch vom Rind
2u. 45min