Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kartoffeln
- 500 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln, festkochend, in Scheiben (5 mm)
Kräuterbutter
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 geh. EL Schnittlauch, in Röllchen
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Rumpsteak und Fertigstellung
- 1270 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Rumpsteaks (à 200 g)
- 50 g Butter
- 2 Zweige Rosmarin
- Öl zum Braten
- 2 Zwiebeln, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Schinkenspeckwürfel
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4737 kJ / 1132 kcal
- Protein
- 94 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 61 g
- Nasycený tuk
- 34 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 2241 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta- und Pizzasauce
30 Min
Pommes Frites Montreal Style
1h
Gurkensalat
10min
Rheinischer Sauerbraten
51 Std.
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2 Std.
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Kartoffelgratin
1hod. 10min
Gulasch
2 Std.
Gekochte Kartoffeln im Thermomix Friend
35min
Pellkartoffeln (im Varoma)
40min
Hackbällchen in Tomatensauce zu Nudeln
45min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min