Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kartoffeln
- 500 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln, festkochend, in Scheiben (5 mm)
Kräuterbutter
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 geh. EL Schnittlauch, in Röllchen
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Rumpsteak und Fertigstellung
- 1270 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Rumpsteaks (à 200 g)
- 50 g Butter
- 2 Zweige Rosmarin
- Öl zum Braten
- 2 Zwiebeln, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Schinkenspeckwürfel
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4737 kJ / 1132 kcal
- Protein
- 94 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 61 g
- Nasycený tuk
- 34 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 2241 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pellkartoffeln mit zweierlei Dips
50 min
Lammhüfte mit Speckbohnen und Kartoffelpüree
1h 30min
Gekochte Kartoffeln im Thermomix Friend
35 min
Gulasch
2h
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 min
Hühner-Kraft-Suppe
2 Std. 10 Min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Pellkartoffeln (im Varoma)
40 min
Maiskolben mit Schnittlauch-Zitronenbutter
30 min
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2h
Pasta- und Pizzasauce
30 min
Sauerbraten mit Spätzle
53u.