Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte, halbiert
- 200 g Hackfleisch, gemischt
- 1 geh. EL Paniermehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Majoran
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 800 g Wasser
-
2 ½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 150 g Möhren, in Scheiben, halbiert
-
100
g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
nebo 100 g Petersilienwurzel, in Würfeln (1 cm) - 50 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1417 kJ / 338 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 Min
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15 min
Asiatische-Sellerie-Hühnersuppe
1 Std.
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1 Std. 10 Min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 Std.
Spitzkohl-Röllchen mit Tomatensauce und Reis
1h 45 min
Königsberger Eintopf
45min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2 Std.
Die Familiensuppe
30 Min
Hackbällchen-Suppe
45min
Puten-Gemüse-Eintopf
45min
Asia-Gemüse-Suppe mit Hähnchen
1 Std.