Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao, pokrojonej na kawałki
- 300 g wody
- 500 g dyni Hokkaido, nieobranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 2 cm kawałki
- 100 g ksylitolu
- 4 jajka
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
- 60 g oleju kokosowego, płynnego
- 250 g mąki gryczanej
- 1 łyżeczka korzennej przyprawy do piernika
- 1 łyżeczka cynamonu, mielonego
- ½ łyżeczki sody oczyszczonej
-
1 ½
łyżeczki proszku do pieczenia
nebo 1 ½ łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 824.3 kJ / 196.9 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Tuk
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 116.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sernik dyniowy na czekoladowym spodzie
9h
Brownie z czerwonej fasoli
1u.
Bezglutenowy chleb gryczany z Varomy
2h
Ciasto marchewkowo-bananowe
2 godz. 30 min
Cytrynowo-kokosowe kulki jaglane
2h
Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)
40min
Mazurek bezglutenowy
2 godz. 15 min
Pomidorowe brownie
1u.
Muffiny bezglutenowe z musem śliwkowym
1h 45min
Brownie fasolowo-daktylowe
2h
Migdałowe brownie z buraka
1 Std. 55 Min
Bezglutenowe placuszki bananowe
25 min