Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Prise Salz
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 250 g Milch
- 20 g frische Germ
- 50 g Zucker
- 50 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum EInfetten
- 2 Eidotter
- 10 g Rum
-
300 - 400
g Butterschmalz zum Ausbacken
nebo 300 - 400 g Kokosfett zum Ausbacken - Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1186 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linzerkipferl
1 Std. 50 Min
Apfeltaschen
1 Std. 40 Min
Buchteln mit Powidl
2 Std. 20 Min
Riebel
3 Std.
Mohnstrudel
2j 30 menit
Schokomousse-Biskuitroulade
2j 30 menit
Hasenöhrl
1h
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2h 45min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 Std. 35 Min
Wiener Rehrücken
3h 40min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Mini-Schaumrollen
1 Std. 40 Min