
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Prise Salz
- 500 g Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
- 250 g Milch
- 20 g frische Germ
- 50 g Zucker
- 50 g Butter in Stücken, etwas mehr zum EInfetten
- 2 Eidotter
- 10 g Rum
-
300 - 400
g Butterschmalz zum Ausbacken
nebo 300 - 400 g Kokosfett zum Ausbacken - Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 283 kcal / 1186 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marillen-Topfen-Tascherl
1hod. 15min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1hod. 20min
Brötchensonne
2hod.
Apfelkuchen mit Weinteig
1hod. 15min
Topfengolatschen
50min
Apfeltaschen
1hod. 40min
Hasenöhrl
1hod.
Älpler Flädle
30min
Lustenauer Käsdönnala
2hod. 30min
Polsterzipfl
2hod. 10min
Einfache Cremeschnitte
3hod. 45min
Buchteln mit Powidl
2hod. 20min