Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Himbeer-Fruchteinlage (am Vortag zubereiten)
-
1
Päckchen Gelatine, gemahlen (9 g)
nebo 6 Gelatineblätter - 6 EL Wasser, kalt
- 400 g Himbeeren
- 50 g Zucker
Biskuitböden (am Vortag zubereiten)
- 80 g Weizenmehl, glatt
- 15 g Speisestärke
- ½ TL Backpulver
- 4 Eier (Größe M)
- 50 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
Topfencreme und Fertigstellung
- 3 Gelatineblätter
- 580 g Schlagobers, gekühlt
- 60 - 80 g Feinkristallzucker
- 250 g Magertopfen
- 1 Päckchen Sahnesteif
- 2 EL Staubzucker, gesiebt
- 60 - 80 g Himbeeren, für die Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1336 kJ / 319 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 102 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linzerkipferl
1 godz. 10 min
Osternest aus Germteig
2h
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 godz. 10 min
Kuchen mit Hase
1 godz. 30 min
Oster-Eierlikörkuchen
11h
Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme
4h 30min
Naked-Erdbeer-Drip-Cake
5h
Herzkuchen mit Schokomousse
5h
Nusstorte mit Buttercreme
17u.
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5h
Schokomousse-Weichsel-Törtchen
3sa 20 dk
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min