Gelée au citron de Syracuse

Gelée au citron de Syracuse

3.8 14 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 25min.
8 portions

Suroviny

  • 200 g de jus de citron (4-5 citrons)
  • 800 g d'eau
  • 90 g de fécule de maïs
  • 250 g de sucre en poudre
  • 30 g de pistaches, décortiquées et non salées concassées

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 1 g
Kalorie 818 kJ / 195 kcal
Tuk 2 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...