Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait
- 110 g de beurre, coupé en dés, et un peu pour le plat
- 80 g de comté, râpé
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de semoule de blé dur
- 3 œufs
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- eau salée
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 300 g de champignons de Paris frais, émincés
- 6 tranches fines de lard
- 6 tranches de fromage à raclette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2739 kJ / 659 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quenelles nature, comté et épinards
45min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1 Std. 45 Min
Quenelles nature sauce nantua
3u. 40min
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1sa 10 dk
Polenta au gorgonzola
25min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Saucisson brioché
2h 50min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min