Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait
- 110 g de beurre, coupé en dés, et un peu pour le plat
- 80 g de comté, râpé
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de semoule de blé dur
- 3 œufs
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- eau salée
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 300 g de champignons de Paris frais, émincés
- 6 tranches fines de lard
- 6 tranches de fromage à raclette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2739 kJ / 659 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quenelles nature, comté et épinards
45 min
Tourte de pommes de terre au cantal
1 godz. 30 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40 min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Saucisse de morteau briochée
5 Std. 25 Min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Gnocchis
45 min
Saucisson brioché
2h 50min