Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 échalotes, pelées et coupées en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'échine de porc, désossée, coupée en cubes de 3 cm de côté
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe de porto rouge
- 500 g de champignons de Paris frais, émincés
- 2 c. à soupe de persil frais, haché
- 150 g de pâte brisée maison
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2522 kJ / 604 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Quiche à l'endive et au lard
1h 15min
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1 Std. 45 Min
Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes
1h 30min
Feuilleté de volaille aux pommes et champignons
1h 30min
Paupiettes de chou au poulet
2sa 10 dk
Anneaux de calamar au vin rouge
1h
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1h 25min
Garbure du Béarn
1h 10min
Curry jaune au magret de canard
1h 25min
Pâté lorrain
15h 30min