Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de tomate, coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'échalotes
- 3 œufs
- 200 g de farine de blé
- 30 g de jus de citron
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 100 g d'huile de tournesol
- 100 g de gruyère râpé
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 400 g de flétan, sans la peau et coupé en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 840 kJ / 200.5 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 185.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champignons farcis au poulet, oignon et cerfeuil
1h
Gratin de lieu
1h 25 min
Mini-éclairs aux chèvre, sardines et olives
1h 15 min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min
Pain de saumon et poireau
1h 15 min
Miniquiches sans pâte, champignons, jambon et ciboulette
40 min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1h 45 min
Pain de saumon
1h 20 min
Cannelés au thon
40 min
Terrine aux deux poissons
1h
Madeleines jambon-comté
1sa 35 dk
Cannelés au jambon
13u.