Weingugelhupf "bsoffene Liesl"

Weingugelhupf "bsoffene Liesl"

3.9 9 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 5hod. 40min.
12 Stücke

Suroviny

  • Semmelbrösel etwas mehr zum Ausstreuen
    240 g
  • Backpulver
    2 TL
  • Zucker
    200 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    2 TL
  • Eier (Größe M)
    6
  • Salz
    1 Prise
  • Butter zum Einfetten
  • Zitronensaft
    20 g
  • Zimtstange halbiert
    1
  • Gewürznelken
    2 - 3
  • Weißwein
    400 g
  • Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
    300 g
  • Schokoladenraspel zum Garnieren
    5 - 6 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 5.3 g
Kalorie 1867 kJ / 446 kcal
Tuk 27.7 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 13.7 g
Sacharidy 44.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...