
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g Semmelbrösel etwas mehr zum Ausstreuen
- 2 TL Backpulver
- 200 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 6 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- Butter zum Einfetten
- 20 g Zitronensaft
- 1 Zimtstange halbiert
- 2 - 3 Gewürznelken
- 400 g Weißwein
- 300 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 5 - 6 EL Schokoladenraspel zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 446 kcal / 1867 kJ
- Protein
- 5.3 g
- Tuk
- 27.7 g
- Sacharidy
- 44.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sonntagsgugelhupf
1hod. 5min
Marillenkuchen
1hod. 30min
Hexenschaum
35min
Eierlikörkuchen
1hod. 10min
Omas Schokoladenobstkuchen
55min
Marillenlikör mit Chili
50min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1hod. 20min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1hod. 10min
Weinkekse
1hod. 30min
Bambas mit Puddingcreme
2hod. 20min
Malakofftorte
10hod. 20min