Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g Semmelbrösel, etwas mehr zum Ausstreuen
- 2 TL Backpulver
- 200 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 6 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- Butter, zum Einfetten
- 20 g Zitronensaft
- 1 Zimtstange, halbiert
- 2 - 3 Gewürznelken
- 400 g Weißwein
- 300 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 5 - 6 EL Schokoladenraspel zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1867 kJ / 446 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 44.1 g
- Tuk
- 27.7 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polsterzipfl
2h 10 min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 Min
Omas Hausfreunde
45min
Ribiselgelee
55min
Marillenkuchen
1h 30min
Hexenschaum
35 Min
Marilleneis
15min
Eierlikörkuchen
1h 10min
Gerührter Germgugelhupf
2 Std.
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min