
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Creme
- 1 Vanilleschote
- 250 g Schlagobers
- 10 g Orangenlikör
- 250 g weiße Kuvertüre in Stücken
Teigboden
- 80 g Weizenmehl, glatt etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 25 g Feinkristallzucker
- 40 g Butter kalt, in Stücken
- ½ Bio-Orange Schale abgerieben
- 1 Eidotter
Fertigstellung
- 300 g Wasser
- 400 g weiße Kuvertüre in Stücken
- 10 - 20 g Kokosfett, gehärtet (z. B. Ceres) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 96 kcal / 400 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Punschkrapferl
1hod. 5min
Ischler Törtchen
2hod. 50min
Himbeertörtchen
2hod. 30min
Eierlikörtraum
2hod.
Wiener Kugeln
50min
Haselnussbusserl
9hod. 30min
Spiegelei-Nester
1hod. 20min
Kokoskuppeln
2hod. 50min
Malakofftorte
10hod. 20min
Schokomousse-Weichsel-Törtchen
3hod. 20min
Kardinalschnitten
3hod.
Sachertorte
1hod. 30min