Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Creme
- 1 Vanilleschote
- 250 g Schlagobers
- 10 g Orangenlikör
- 250 g weiße Kuvertüre, in Stücken
Teigboden
- 80 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 25 g Feinkristallzucker
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- ½ Bio-Orange, Schale abgerieben
- 1 Eidotter
Fertigstellung
- 300 g Wasser
- 400 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 10 - 20 g Kokosfett, gehärtet (z. B. Ceres) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linzerkipferl
1 godz. 50 min
Kokoskuppeln
2h 50 min
Punschkrapferl
1 godz. 5 min
Eisweintascherl
1h 20 min
Mohnkekse mit weißer Schokolade
1h 30 min
Haselnussbusserl
9 Std. 30 Min
Ischler Törtchen
2h 50 min
Spitzbuben mit Eierlikör
10h 40min
Waldviertler Mohnzelten
1h 30 min
Malakofftorte
10u. 20min
Kardinalschnitten
3h
Burgenländerkipferl
1 godz. 25 min