Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g rote Ribiseln, abgerebelt
- 250 g Äpfel, entkernt, in Stücken
- 300 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 400 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Flasche
- Kalorie
- 1436 kJ / 342 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 0.2 g
Alternativní recepty
Erdbeer-Rhabarber-Sirup
35min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55min
Zwetschkenessig mit Schwips
1h
Ribiselgelee
55min
Löwenzahnhonig (Löwenzahnsirup)
6 godz. 20 min
Brombeer-Vanille-Sirup
2 godz. 15 min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Heidelbeermarmelade
55min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min
Zitronenmelissesirup
5 Std. 10 Min