Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Püree
- 200 g Nektarinen, reif, in Stücken
- 40 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Wodka
Kuchen
- 50 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 300 g Butter, weich, in Stücken
- 160 g Zucker
- 30 g Kakao
- 5 Eier
- 300 g Mehl
- 4 TL Backpulver
- 1000 g Nektarinen, reif, in Spalten
Belag und Fertigstellung
- 50 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao)
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. Sahnesteif
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1241 kJ / 296 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Himbeer-Mascarpone-Torte
3hod.
Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min
Mokka-Blechkuchen
1h 30min
Kirschkuchen vom Blech
1h 20min
Schoko-Kiba-Kuchen
1 Std. 45 Min
Pflaumen-Käsekuchen
4hod.
Birnen-Schmand-Torte
2 Std.
Birnen-Schoko-Kuchen
1 Std. 15 Min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1h 30min
Birnen-Nuss-Kuchen
1 Std. 45 Min
Mascarpone-Apfel-Torte
6hod.
Blätterteig-Törtchen
35min