Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Püree
- 200 g Nektarinen, reif, in Stücken
- 40 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Wodka
Kuchen
- 50 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 300 g Butter, weich, in Stücken
- 160 g Zucker
- 30 g Kakao
- 5 Eier
- 300 g Mehl
- 4 TL Backpulver
- 1000 g Nektarinen, reif, in Spalten
Belag und Fertigstellung
- 50 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao)
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. Sahnesteif
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1241 kJ / 296 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdbeertorte
4h
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45 min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Pfirsich-Nuss-Donauwellen
2 godz. 30 min
Birnen-Nuss-Kuchen
1 godz. 45 min
Zimt-Biskuit-Rolle
45 min
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1h 20 min
Himbeer-Mascarpone-Torte
3h
Birnen-Schmand-Torte
2 godz.
Pfirsichkuchen vom Blech
1 Std. 10 Min
Kirschkuchen vom Blech
1h 20 min
Apfel-Käsekuchen
1h 40 min