Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Orange, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 225 g Mehl
- 2 gestr. TL Backpulver
- ½ gestr. TL Natron
- 290 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Schmand
- 2 Eier
- 80 g Öl
- 1 Eiweiß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 135 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1h 10 min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2 Std.
Orangen-Schoko-Kuchen
1 godz.
Möhren-Pistazien-Kuchen
1 godz.
Joghurtkuchen
1 godz. 40 min
Schneller Rüblikuchen
45 min
Heidelbeer-Joghurt-Kastenkuchen
2 Std.
Mandarinen-Joghurt-Muffins
45 min
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1 godz. 30 min
Schoko-Birnen-Kastenkuchen
2 Std.
Versunkener Erdbeerkuchen
1 godz. 15 min
Orangen-Mandel-Kuchen
2 Std.