Kompatibilní verze
Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Eier
- 280 g Zucker
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 230 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 520 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- Weichweizengrieß zum Ausstreuen
- 1000 g Heidelbeeren (siehe Tipp)
- 1 Prise Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Himbeer-Mascarpone-Torte
3u.
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2u. 50min
Heidelbeertorte mit Streuseln
1h
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h
Kirschkuchen vom Blech
1h 20min
Streuselkuchen
1h 30min
Erdbeer-Pudding-Blechkuchen
2h
Versunkener Erdbeerkuchen
1h 15min
Birnen-Schoko-Kuchen
1h 15min
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1h
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1h
Beeren-Flan-Kuchen mit Orangenbaiser
2h