Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)

Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)

4.2 114 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
20 Stücke

Suroviny

  • Eier
    5
  • Zucker
    280 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    1 geh. TL
  • Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    230 g
  • Mehl
    520 g
  • Backpulver
    2 TL
  • Weichweizengrieß zum Ausstreuen
  • Heidelbeeren (siehe Tipp)
    1000 g
  • Salz
    1 Prise

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 5 g
Kalorie 1146 kJ / 274 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...