
Kompatibilní verze
Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Eier
- 280 g Zucker
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 230 g Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 520 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- Weichweizengrieß zum Ausstreuen
- 1000 g Heidelbeeren (siehe Tipp)
- 1 Prise Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 274 kcal / 1146 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2hod. 50min
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3hod. 30min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1hod.
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1hod. 30min
Himbeertarte mit Mandeln
2hod. 30min
Beeren-Blechkuchen
1hod. 30min
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4hod. 10min
Kirschkuchen vom Blech
1hod. 20min
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5hod.
Topfentorte mit Birnen
4hod. 30min
Kirsch-Klecks-Kuchen
1hod.
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2hod. 15min