Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 85 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 85 g havuç, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 170 g soğan, dörde bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 40 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 30 g sızma zeytinyağı
- 450 g orta yağlı dana kıyma, 5-6 parçaya bölünmüş
-
70
g beyaz şarap, sek
nebo 70 g kırmızı şarap, sek - 370 g domates püresi
- 50 g domates salçası
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 2 - 3 tutam karabiber, damak tadına göre
- 1 adet defne yaprağı, kurutulmuş (volitelně)
- ½ - 1 tk kuru kekik
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 958.8 kJ / 229.2 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1h 25 min
Bolonez Soslu Lazanya
2h 30 min
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1h
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30 min
Kepekli Pirinç Salatası
40 min
Çilekli Crumble
40 min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 min
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35 min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 min
Beşamel Sos
15 min