Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g tereyağı, kültürlü, parçalar halinde kesilmiş
- 300 g pırasa, yalnızca beyaz kısım, dilimler halinde kesilmiş (2 mm)
- 1000 g su
- 300 - 350 g dana bonfile, ince şeritler halinde kesilmiş (yaklaşık 1 mm x 30 mm)
-
1
tk ev yapımı et bulyon
nebo 1 küp et bulyon, ufalanmış - 150 g patates, küpler halinde kesilmiş (2 cm)
- ½ tk tuz
- 80 g krema, hepsi (inek sütünden)
- 150 g rokfor peyniri, parçalar halinde kesin
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1577.4 kJ / 377 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 28.8 g
- Nasycený tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 423 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Havuçlu Çiğ Kek
3 Std. 15 Min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1h 10min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45min
Tavuklu ve Körili Darı
35min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1 Std. 25 Min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1 Std. 5 Min