Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g tereyağı, kültürlü, parçalar halinde kesilmiş
- 300 g pırasa, yalnızca beyaz kısım, dilimler halinde kesilmiş (2 mm)
- 1000 g su
- 300 - 350 g dana bonfile, ince şeritler halinde kesilmiş (yaklaşık 1 mm x 30 mm)
-
1
tk ev yapımı et bulyon
nebo 1 küp et bulyon, ufalanmış - 150 g patates, küpler halinde kesilmiş (2 cm)
- ½ tk tuz
- 80 g krema, hepsi (inek sütünden)
- 150 g rokfor peyniri, parçalar halinde kesin
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1577.4 kJ / 377 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 28.8 g
- Nasycený tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 423 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 Std. 15 Min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 Min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8h
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Žádné hodnocení
Karidesli Şehriye Çorbası
40min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1 Std. 15 Min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2 Std. 30 Min
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6 Std. 30 Min
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
Žádné hodnocení
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 Min
Taneli Sebze Çorbası
50 Min