
Zařízení & příslušenství
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
Příprava 5min
Celkový 30min
6 porsiyon
Suroviny
-
tereyağı, kültürlü parçalar halinde kesilmiş50 g
-
pırasa yalnızca beyaz kısım, dilimler halinde kesilmiş (2 mm)300 g
-
su1000 g
-
dana bonfile ince şeritler halinde kesilmiş (yaklaşık 1 mm x 30 mm)300 - 350 g
-
ev yapımı et bulyon1 tk
-
patates küpler halinde kesilmiş (2 cm)150 g
-
tuz½ tk
-
krema, hepsi (inek sütünden)80 g
-
rokfor peyniri parçalar halinde kesin150 g
Nutriční hodnoty na 1 porsiyon
Kalorie
377 kcal /
1577.4 kJ
Protein
18 g
Tuk
28.8 g
Sacharidy
12.5 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
16.2 g
Sodík
423 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Çorba ve Pilavlar
25 recepty/-ů
Turecko
Turecko