Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 200 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
Masa
- 100 g de naranja confitada en trozos
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de chocolate con leche en trozos
- 500 g de harina de fuerza
- 15 g de levadura prensada fresca
- 200 g de azúcar
- 3 huevos
- 2 yemas de huevo
- 100 g de leche
- 1 pellizco de sal
- 20 g de licor de naranja
- 100 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos pequeños
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 12086 kJ / 2891 kcal
- Protein
- 64.9 g
- Sacharidy
- 438.2 g
- Tuk
- 97.56 g
- Vláknina
- 22.83 g
Alternativní recepty
Suizos
2h 30min
Brioche danés (Brunsviger)
2 Std.
Pastas de té rizadas
40min
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4h 20min
Crema pastelera
10 min
Roscón de Reyes
4 godz.
Panettone de avellanas y marron glacé
18 Std. 10 Min
Pandoro veronés hojaldrado
12h
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11h
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 Std.
Minirroscón de Reyes
3 Std.