Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Frosting de chocolate y mantequilla
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 200 g de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 13976.5 kJ / 3343.7 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 287.6 g
- Tuk
- 237.5 g
- Vláknina
- 24.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2 Std. 45 Min
Red velvet cake
5 Std.
Ganache de chocolate blanco
1h 5 min.
Ganache de chocolate
1 Std. 10 Min
Chocolate fudge cake
5 Std. 45 Min
Tarta fondant
5 Std. 30 Min
Frosting de mascarpone y cacao
10 Min
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5 Std.
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Frosting de chocolate y queso cremoso
10 Min
Bizcocho triple de chocolate
2 Std. 20 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min