Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Frosting de chocolate y mantequilla
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 200 g de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 13976.5 kJ / 3343.7 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 287.6 g
- Tuk
- 237.5 g
- Vláknina
- 24.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Frosting de chocolate y queso cremoso
10min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2h 45min
Ganache de chocolate
1h 10min
Red velvet cake
5h
Ganache de chocolate blanco
1h 5min
Nata de trufa
8h 15min
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Chiffon de chocolate y buttercream
2h 30min
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h