Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de mantequilla a temperatura ambiente para engrasar
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 40 g de agua
- ½ cucharadita de vainilla líquida
- 4 yemas de huevo
- 5 claras de huevo (180 g)
- 50 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
- cacao puro en polvo para espolvorear (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1030 kJ / 247 kcal
- Protein
- 7.19 g
- Sacharidy
- 25.15 g
- Tuk
- 13.02 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema catalana de chocolate
40min
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4h 20min
Bavaroises de chocolate con menta
2h 15min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 Std. 50 Min
Volcán de chocolate
15min
Buñuelos rellenos de chocolate
5h
Crêpes de chocolate con compota de frambuesas y manzana
1h 30min
Barritas de chocolate y caramelo
4h 30 min
Chocolate whoopie pies con crema de avellana
40min
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20 min
Tarta brow-kies (brownie-cookies)
1 godz. 5 min
Tarta de chocolate
40min