Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla en trozos (y algo más para pincelar)
- 100 g de agua
- 250 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 25 g de cacao puro en polvo
- 180 g de azúcar moreno
- 3 huevos
- 80 g de crème fraîche
Frosting de chocolate y mantequilla
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 200 g de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2845 kJ / 681 kcal
- Protein
- 6.72 g
- Sacharidy
- 62.89 g
- Tuk
- 44.68 g
- Vláknina
- 4.84 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta Sacher
3h
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2h 45min
Red velvet cake
5h
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5h 30min
Ganache de chocolate blanco
1 Std. 5 Min
Frosting de chocolate y mantequilla
10 Min
Ganache de chocolate
1h 10min
Frosting de mascarpone y cacao
10 Min
Mississippi mud cake
50min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Frosting de chocolate y queso cremoso
10 Min
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min