Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

4.6 86 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 35min
12 porcí

Suroviny

  • vajec
    6
  • bagety nalámané na kusy (cca 1 větší bageta)
    220 gramů
  • petržele, čerstvé pouze listy
    50 gramů
    50 gramů pažitky
  • vody
    600 gramů
  • vepřových plátků na menší kostky
    200 gramů
  • uzeného masa, vepřového na menší kostky
    200 gramů
  • hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
    1 kostka
  • soli
    ½ polévkové lžíce
  • pepře, černého, mletého
    1 čajová lžička
  • másla na kousky
    200 gramů
  • mléka
    100 gramů
  • muškátového oříšku, strouhaného
    1 špetka

Nutriční hodnoty na 1 porce

Kalorie 289 kcal / 1210 kJ
Protein 14.4 g
Tuk 20.3 g
Sacharidy 10.2 g
Vláknina 0.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...