Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

4.6 108 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 35min.
12 porcí

Suroviny

  • 6 vajec
  • 220 gramů bagety nalámané na kusy (cca 1 větší bageta)
  • 50 gramů petržele, čerstvé pouze listy
    50 gramů pažitky
  • 600 gramů vody
  • 200 gramů vepřových plátků na menší kostky
  • 200 gramů uzeného masa, vepřového na menší kostky
  • 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
  • ½ polévkové lžíce soli
  • 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
  • 200 gramů másla na kousky
  • 100 gramů mléka
  • 1 špetka muškátového oříšku, strouhaného

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 14.4 g
Kalorie 1210 kJ / 289 kcal
Tuk 20.3 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 10.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...