
Zařízení & příslušenství
Velikonoční nádivka
Příprava 15min
Celkový 1hod. 35min
12 porcí
Suroviny
-
vajec6
-
bagety nalámané na kusy (cca 1 větší bageta)220 gramů
-
petržele, čerstvé pouze listy50 gramů
-
vody600 gramů
-
vepřových plátků na menší kostky200 gramů
-
uzeného masa, vepřového na menší kostky200 gramů
-
hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)1 kostka
-
soli½ polévkové lžíce
-
pepře, černého, mletého1 čajová lžička
-
másla na kousky200 gramů
-
mléka100 gramů
-
muškátového oříšku, strouhaného1 špetka
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
289 kcal /
1210 kJ
Protein
14.4 g
Tuk
20.3 g
Sacharidy
10.2 g
Vláknina
0.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Vánoční Kuba
1hod. 40min
Mazanec
2hod. 15min
Nádivka z cukety
50min
Bublanina s třešněmi
1hod.
Velikonoční beránek
55min
Bramborové knedlíky
1hod. 50min
Jablečný závin
1hod. 20min
Hruškový štrúdl (bez cukru)
1hod. 5min
Bramborové knedlíky se špenátem
1hod. 40min
Quiche s cuketou a šunkou
1hod. 20min
Tříbarevný koláč
2hod.
Kapustové karbanátky
50min