
Zařízení & příslušenství
Velikonoční nádivka
Příprava 15min
Celkový 1hod. 35min
12 porcí
Suroviny
-
vajec6
-
bagety nalámané na kusy (cca 1 větší bageta)220 gramů
-
petržele, čerstvé pouze listy50 gramů
-
vody600 gramů
-
vepřových plátků na menší kostky200 gramů
-
uzeného masa, vepřového na menší kostky200 gramů
-
hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)1 kostka
-
soli½ polévkové lžíce
-
pepře, černého, mletého1 čajová lžička
-
másla na kousky200 gramů
-
mléka100 gramů
-
muškátového oříšku, strouhaného1 špetka
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
289 kcal /
1210 kJ
Protein
14.4 g
Tuk
20.3 g
Sacharidy
10.2 g
Vláknina
0.9 g