
Zařízení & příslušenství
Velikonoční nádivka
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 35min.
12 porcí
Suroviny
-
6 vajec
-
220 gramů bagety nalámané na kusy (cca 1 větší bageta)
-
50 gramů petržele, čerstvé pouze listy
-
600 gramů vody
-
200 gramů vepřových plátků na menší kostky
-
200 gramů uzeného masa, vepřového na menší kostky
-
1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
½ polévkové lžíce soli
-
1 čajová lžička pepře, černého, mletého
-
200 gramů másla na kousky
-
100 gramů mléka
-
1 špetka muškátového oříšku, strouhaného
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
289 kcal /
1210 kJ
Protein
14.4 g
Tuk
20.3 g
Sacharidy
10.2 g
Vláknina
0.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Nádivka z cukety
50min
Velikonoční beránek
55min
Bramborové knedlíky
1hod. 50min
Škvarkové placky
1hod. 10min
Houbové karbanátky
25min
Smaženka
20min
Perník s povidly
55min
Bramborová bábovka s anglickou slaninou
1hod. 40min
Kapustové karbanátky
50min
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1hod. 20min
Bavorský bramborový salát
15min
Rebarborový koláč
1hod. 15min