
Zařízení & příslušenství
Játrová rýže
Příprava 10min
Celkový 35min
8 porcí
Suroviny
-
strouhanky120 gramů
-
vejce2
-
vepřových jater na kousky300 gramů
-
stroužky česneku1 - 2
-
čerstvé petržele jen lístky2 - 3 snítky
-
sušené majoránky1 čajová lžička
-
soli plus navíc na osolení vody na vaření1 - 1 ¼ čajové lžičky
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
148 kcal /
618.5 kJ
Protein
12 g
Tuk
3 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Zavářky do polévek
10 recept
Česká republika
Česká republika