
Zařízení & příslušenství
Játrová rýže
Příprava 10min
Celkový 35min
8 porcí
Suroviny
-
strouhanky120 gramů
-
vejce2
-
vepřových jater na kousky300 gramů
-
stroužky česneku1 - 2
-
čerstvé petržele jen lístky2 - 3 snítky
-
sušené majoránky1 čajová lžička
-
soli plus navíc na osolení vody na vaření1 - 1 ¼ čajové lžičky
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
148 kcal /
618.5 kJ
Protein
12 g
Tuk
3 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Zavářky do polévek
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Pomazánka z krabích tyčinek
10min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2hod. 5min
Ovar s křenem
2hod. 15min
Strouhanka z čerstvého pečiva
5min
Strouhanka
5min
Bramboráky
45min
Bramborové knedlíky
1hod. 50min
Houskové knedlíky
50min
Domácí nudle (zavářka)
30min
Houskové knedlíky
50min
Škvarková pomazánka
5min