Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů strouhanky
- 2 vejce
- 300 gramů vepřových jater, na kousky
- 1 - 2 stroužky česneku
- 2 - 3 snítky čerstvé petržele, jen lístky
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- 1 - 1 ¼ čajové lžičky soli, plus navíc na osolení vody na vaření
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 618.5 kJ / 148 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1 Std. 10 Min
Houskové knedlíky
50min
Bramborové knedlíky
1h 50min
Krupicové noky
45 Min
Bavorské knedlíčky do polévky
1h
Sádlo se škvarky a tymiánem
2h 5min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Domácí nudle (zavářka)
30min
Kapání do polévky
25 min
Bramboráky
45 Min
Strouhanka
5 dk
Houskové knedlíky
50min