Zařízení & příslušenství
Játrová rýže
Příprava 10min.
Celkový 35min.
8 porcí
Suroviny
-
120 gramů strouhanky
-
2 vejce
-
300 gramů vepřových jater na kousky
-
1 - 2 stroužky česneku
-
2 - 3 snítky čerstvé petržele jen lístky
-
1 čajová lžička sušené majoránky
-
1 - 1 ¼ čajové lžičky soli plus navíc na osolení vody na vaření
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
12 g
Kalorie
618.5 kJ /
148 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zavářky do polévek
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vaječná tlačenka
2 Std. 15 Min
Strouhanka z čerstvého pečiva
5 Min
Strouhanka
5 Min
Bramborové knedlíky
1 Std. 50 Min
Houskové knedlíky
50 Min
Domácí nudle (zavářka)
30 Min
Libečková sůl
5 Min
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13 Std. 30 Min
Kapání do polévky
25 Min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 Std. 5 Min
Houskové knedlíky
50 Min
Bramboráky
45 Min