
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů strouhanky
- 2 vejce
- 300 gramů vepřových jater na kousky
- 1 - 2 stroužky česneku
- 2 - 3 snítky čerstvé petržele jen lístky
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- 1 - 1 ¼ čajové lžičky soli plus navíc na osolení vody na vaření
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 148 kcal / 618.5 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Loupání česneku (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2hod. 5min
Chlupaté knedlíky
1hod. 5min
Strouhanka
5min
Bramborové knedlíky
1hod. 50min
Houskové knedlíky
50min
Domácí nudle (zavářka)
30min
Svítek do polévky
55min
Ovar s křenem
2hod. 15min
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11hod. 30min
Houskové knedlíky
50min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
15min