Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g chalota cortada em pedaços
- 50 g aipo cortado em pedaços
- 30 g azeite
- 100 g vinho tinto
- 800 g carne de vaca p/ guisar cortada em cubos
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 malagueta cortada em rodelas
- 500 g tomate em pedaços
- 200 g água
- 1 c. chá de orégãos
- 10 folhas de manjericão cortadas em pedaços
- 1 folha de louro
- 350 g massa tipo macarronete riscado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2062.6 kJ / 493 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 59.3 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1030.2 mg
Alternativní recepty
Saltear carne de vaca em cubos (bem passado)
10min
Saltear carne de vaca em tiras
15 min
Costeletas de porco em sous-vide com molho de abacaxi e batatas assadas
3 Std. 25 Min
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10 Std.
Carne de vaca estufada com gnocchi
1h 30min
Arroz com carne picada, feijão-verde e especiarias
1 Std. 40 Min
Strogonoff
1h
Arroz agulha
35min
Saltear carne de porco em cubos
15 min
Molho soubise
30min
Guisado de frango – na massa
3 godz. 5 min
Frango no forno com massinha
2h