Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g chalota cortada em pedaços
- 50 g aipo cortado em pedaços
- 30 g azeite
- 100 g vinho tinto
- 800 g carne de vaca p/ guisar cortada em cubos
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 malagueta cortada em rodelas
- 500 g tomate em pedaços
- 200 g água
- 1 c. chá de orégãos
- 10 folhas de manjericão cortadas em pedaços
- 1 folha de louro
- 350 g massa tipo macarronete riscado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2062.6 kJ / 493 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 59.3 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1030.2 mg
Alternativní recepty
Cozer 500 g de almôndegas
35 min
Carne de vaca estufada com gnocchi
1h 30min
Guisado de frango – na massa
3h 5min
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2 Std. 45 Min
Arroz agulha
35 min
Carne desfiada tradicional taiwanesa
1u. 40min
Saltear carne de porco em cubos
15 Min
Bolonhesa de carne
50 min
Saltear carne de vaca em cubos (médio)
15 Min
Almôndegas com molho de tomate e arroz
1 Std. 15 Min
Almôndegas de frango com molho de tomate e esparguete
1 Std.
Saltear carne de vaca em cubos (bem passado)
10 Min