Zařízení & příslušenství
Knoflook en uien glaceren
Příprava 10min.
Celkový 20min.
1 portie
Suroviny
-
20 g olijfolieolie20 g
-
knoflookteentjes gehalveerd2 - 3
-
200 g rode ui, in kwarten (zie "Tips")gele ui in kwarten (zie "Tips")200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
20 mg
Protein
3 g
Kalorie
1031 kJ /
246 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hoge Temperaturen
13 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Shortbread karamel gezouten boter
2hod. 25min.
200 g prei fruiten
20min.
250 g sjalot kleuren
Žádné hodnocení
250 g sjalot fruiten
Žádné hodnocení
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min.
400-500 g ui karameliseren
50min.
200 g ui karameliseren
40min.
200 g ui kleuren
25min.
300 g ui fruiten
Žádné hodnocení
200 g ui fruiten
20min.
Soubisesaus
Žádné hodnocení
Gekarameliseerde uiensaus
2hod. 5min.