
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10
g olie
nebo 10 g olijfolie - 10 g boter zacht of half gezouten
- 250 g sjalot gehalveerd in de lengte
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 254 kcal / 1061 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 27 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Warme chocolademelk
10min
Aspergesoep met citroen
55min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
200 g prei fruiten
20min
250 g sjalot kleuren
Žádné hodnocení
Knoflook en uien glaceren
Žádné hodnocení
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
200 g ui kleuren
25min
300 g ui fruiten
Žádné hodnocení
200 g ui fruiten
20min