Zařízení & příslušenství
350 g sjalot fruiten
Příprava 10min.
Celkový 25min.
1 portie
Suroviny
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
45 mg
Protein
5 g
Kalorie
1194 kJ /
285 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
5.1 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hoge Temperaturen
13 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
200 g prei fruiten
20min.
250 g sjalot fruiten
Žádné hodnocení
Knoflook en uien glaceren
Žádné hodnocení
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min.
400-500 g ui karameliseren
50min.
200 g ui karameliseren
40min.
200 g ui kleuren
25min.
300 g ui fruiten
Žádné hodnocení
200 g ui fruiten
20min.
Aardbeienpudding
2hod. 10min.
Champignons of zwammen met look
20min.
Gekarameliseerde uiensaus
2hod. 5min.