Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10
g olie
nebo 10 g olijfolie - 10 g boter, zacht of half gezouten
- 350 g sjalot, gehalveerd in de lengte
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 45 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
400-500 g ui karameliseren
50 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
200 g ui karameliseren
40 Min
200 g ui kleuren
25 Min
200-300 g ui glaceren
Žádné hodnocení
300 g ui fruiten
Žádné hodnocení
200 g ui fruiten
20 Min
Pastilla met kip
1h 10min
250 g sjalot fruiten
Žádné hodnocení
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Žádné hodnocení
Gemalen ijs
5 Min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min