Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10
g olie
nebo 10 g olijfolie - 10 g boter, zacht of half gezouten
- 250 g sjalot, gehalveerd in de lengte
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 27 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
200 g ui kleuren
25 Min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 godz. 15 min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Žádné hodnocení
Boter plank met spinaziepesto
10 min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Žádné hodnocení
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Žádné hodnocení
Boterhammen met spinazie pesto
1 Std. 55 Min
Iers sodabrood
Žádné hodnocení
Sous-vide teriyaki zalm
1h 20 min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
200 g ui fruiten
20min
Driekoningentaart met frangipane
50min