Zařízení & příslušenství
250 g sjalot kleuren
Příprava 10min.
Celkový 25min.
1 portie
Suroviny
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte250 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
27 mg
Protein
4 g
Kalorie
1061 kJ /
254 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hoge Temperaturen
13 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Aardbei-lavendel marshmallows
Žádné hodnocení
Knoflook en uien glaceren
Žádné hodnocení
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min.
200 g ui kleuren
25min.
200-300 g ui glaceren
Žádné hodnocení
300 g ui fruiten
Žádné hodnocení
200 g ui fruiten
20min.
Romige Feta Dip
Žádné hodnocení
Gekarameliseerde uiensaus
2hod. 5min.
Met honing geglazuurde wortelen
30min.
Koolsla
10min.
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min.