Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10
g olie
nebo 10 g olijfolie - 10 g boter, zacht of half gezouten
- 350 g sjalot, gehalveerd in de lengte
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 45 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
400-500 g ui karameliseren
50 λεπτ.
200 g ui karameliseren
40 λεπτ.
200 g ui kleuren
25 min
250 g sjalot fruiten
Žádné hodnocení
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Žádné hodnocení
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Levercake
Žádné hodnocení
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Žádné hodnocení
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Romige courgettensoep
35 λεπτ.
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 λεπτ.
Chai-theepoeder
15min