Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blumenkohl-Sushi-Reis
- 400 g Blumenkohlröschen
- 1000 g Wasser
- 160 g Jasminreis
- 5 g Zucker
- 15 g Reisessig
- ¼ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
- 100 g Thunfisch, frisch, in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
- 2 Nori-Blätter, längs halbiert, in 40 dünnen Streifen (5 mm), eingeweicht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1158 kJ / 277 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefülltes Curry-Hähnchen-Brot
2 Std. 45 Min
Vier-Käse-Pizza
1sa 40 dk
Wan Tan mit Ricotta und Käsesauce
40 min
Teig für Wan Tans
1h 15min
Gebackenes Eis unter der Baiserhaube
1sa 40 dk
Hähnchen-Spargel-Tartelettes
1sa 35 dk
Frühlingsgemüsetramezzini mit Kerbelsauce
50 min
Fisch in chinesischer Sauerkrautsuppe (酸菜鱼)
40 min
Ananas-Eistee-Bowle
3h
Pilzza
1sa 20 dk
Frühlingsrollen (春卷)
1sa 30 dk
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1h 15min