Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blumenkohl-Sushi-Reis
- 400 g Blumenkohlröschen
- 1000 g Wasser
- 160 g Jasminreis
- 5 g Zucker
- 15 g Reisessig
- ¼ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
- 100 g Thunfisch, frisch, in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
- 2 Nori-Blätter, längs halbiert, in 40 dünnen Streifen (5 mm), eingeweicht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1158 kJ / 277 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Whiskey Sour
10 Min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 Min
Triple Chocolate Cake
2 Std. 30 Min
Vollkorn-Sandwiches mit Sellerie-Flusskrebs-Salat
35 Min
Schweinerippchen auf mexikanische Art mit würziger Tomatensalsa
50 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 Std. 40 Min
Sojadip
15 Min
Lachsforellen-Schiffchen mit Sternfrucht und Kokosreis
40 Min
Chicken Wings in rauchiger Honigmarinade
1 Std. 30 Min
Tintenfisch mit Erbsen
35 Min