Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 230 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g farinha tipo 65
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco
Recheio
- 220 g queijo mozarela
- 400 g tomate maduro
- 40 g cenoura
- 30 g azeite
- 1 dente de alho
- 1 c. chá de orégãos
- ½ c. chá de sal
- 100 g chourição fatiado
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 477.7 kJ / 114.2 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 237.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pãezinhos de queijo
2h
Gressinos com dip picante de abacate
1h 30min
Marinada grega para carnes brancas
5 min
Spring rolls com molho picante
25 min
Cenouras de massa folhada com recheio de creme de cenoura e salsa
45min
Empanadas de atum
1h
Almôndegas de peru
40min
Nuggets de peru
30min
Linguiça com pãezinhos de centeio
2h 10min
Rolo de peru com cogumelos
50min
Piza torcida
1h 30min
Pão de alho e ervas
1h 40min