Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 3 uova
- 100 g di latte
- 100 g di olio di semi di girasole
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mango, la polpa a pezzi
- 1 lime, preferibilmente biologico, il succo filtrato
- 150 g di lattuga verde tipo iceberg a listarelle
Salsa cocktail
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di code di gambero cotte
- 70 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 90 g di ketchup
- 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 40 g di Cognac
- 50 g di salmone affumicato a striscioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1778 kJ / 425 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 16.4 g
- Tuk
- 35.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Cupolette al limone
9 Std.
Charlotte al pandoro e spumante
4h 50min
Pasta Choux
2h
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2 Std. 40 Min
Profiteroles mediterranei
1 Std. 25 Min
Ciambelle salate farcite
4h 5min
Calzoncini con i ceci
2 Std. 15 Min
Pasta choux al cacao
1h 10 min
Bicchierini di cassata
30 min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 Std.
Profiterole bianco
3h 15 min
Mostaccioli al mosto cotto
1 Std.