
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g polvo descongelado cortado em pedaços
- 1000 g água
- 50 g azeite mais q.b. p/ cozer
- 3 dentes de alho
- 20 g salsa
- 200 g pimento vermelho cortado em cubos
- 200 g pimento verde cortado em cubos
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de colorau
- 1 malagueta s/ sementes, cortada em pedaços
- 40 g vinho branco
- 2 c. chá de açafrão-da-índia
- 350 g arroz agulha
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 462.9 kcal / 1936.8 kJ
- Protein
- 30.4 g
- Tuk
- 10.7 g
- Sacharidy
- 57.8 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Sodík
- 981.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalhau à Soutelo
25 Min
Feijoada de polvo
1 Std. 30 Min
Rancho
2 Std. 45 Min
Coelho à diplomata
50 Min
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
50 Min
Ensopado de polvo à algarvia
1 Std. 10 Min
Caldeirada de bacalhau
40 Min
Lulas recheadas com camarão, batata e cenoura
1 Std. 10 Min
Polvo à moda do Minho
50 Min
Caldeirada de Lulas
45 Min
Feijoada de tamboril e camarão
30 Min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min