日式猪肉汤

日式猪肉汤

4.7 7 rating
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 带皮五花肉 切0.3厘米薄片
    200 克
  • 芋艿 去皮后切小型滚刀块
    150 克
  • 可用日式高汤代替
    1000 克
  • 白萝卜 切小型滚刀块
    130 克
  • 胡萝卜 切小型滚刀块
    130 克
  • 味噌 可根据个人口味调节
    140 克
  • 日本清酒
    20 克
  • 牛蒡 切丝
    80 克
  • 魔芋块 切2×2厘米块
    120 克
  • 1 茶匙
  • 取葱白切丝
    3 - 4 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 2046.5 mg
Protein 9.4 g
Kalorie 1314.8 kJ / 314.3 kcal
Tuk 19.7 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 23.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...