Zařízení & příslušenství
日式猪肉汤
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
带皮五花肉 切0.3厘米薄片200 克
-
芋艿 去皮后切小型滚刀块150 克
-
水 可用日式高汤代替1000 克
-
白萝卜 切小型滚刀块130 克
-
胡萝卜 切小型滚刀块130 克
-
味噌 可根据个人口味调节140 克
-
日本清酒20 克
-
牛蒡 切丝80 克
-
魔芋块 切2×2厘米块120 克
-
盐1 茶匙
-
葱 取葱白切丝3 - 4 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2046.5 mg
Protein
9.4 g
Kalorie
1314.8 kJ /
314.3 kcal
Tuk
19.7 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
23.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
日式炖煮
10 recepty/-ů
Čína
Čína