Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 克 老豆腐
- 100 克 大葱
- 油 ,油炸用
- 10 克 生抽
- 2 - 3 克 老抽 ,约¼茶匙
- 10 克 糖
- 1 - 2 克 盐 ,约¼茶匙
- 10 克 醋
- 5 克 玉米淀粉
- 60 克 温水
- 10 克 油
- 2 根 葱 ,切段
- 3 瓣 蒜头 ,拍扁
- 2 片 姜
- 3 根 干辣椒 ,切段
- 100 克 黄瓜 ,切丁
- 50 克 熟花生
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1946 kJ / 465.5 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 559.3 mg