Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho red velvet
- 80 g de mantequilla
- 90 g de azúcar
- 90 g de azúcar moreno
- 3 huevos
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- ½ - 1 cucharadita de colorante rojo
- 130 g de harina de repostería
- 20 g de cacao puro en polvo
- ½ sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharadas de almendra laminada
Crema cuajada de turrón
- 250 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 300 g de leche
- 300 de nata (35% de grasa)
- 2 sobres de cuajada
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 766 kJ / 183 kcal
- Protein
- 183.4 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 37.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 godz. 40 min
Bizcocho de turrón con salsa de chocolate blanco y turrón
3h 15min
Tronquitos de turrón
1h 40min
Tarta Sacher
3 Std.
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
24h
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Tarta mousse de piña
6h 30min
Minicheesecakes de chocolate blanco
8 Std. 30 Min
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2 Std. 30 Min
Vasitos de tiramisú para dos
3 Std. 10 Min
Tarta de hojaldre y frutas frescas
40min